Prezenta „Politica de confidentialitate” stabileste modul in care CONJUST colecteaza , utilizeaza si protejeaza datele pe care utilizatorii/vizitatorii le furnizeaza catre CONJUST o data cu acesarea site-ului www.conjust.ro.

Tinand cont de faptul ca informatiile dvs. personale va apartin, noi , CONJUST va asiguram de faptul ca incercam sa facem toate demersurile necesare pentru ca acestea sa fie stocate in siguranta.

Daca doriti sa aflati date referitoare la modul in care informatiile dvs. personale sunt stocate si prelucrate de catre noi, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail office@conjust.ro.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, si Regulamentului GDPR (UE) 679/2016 ( aplicabil in Romania din 25 mai 2018 ) va asiguram de faptul ca toate informatiile furnizate de catre dvs. vor fi utilizate de catre CONJUST exclusiv in scopul declarat al site-ului.

Informatiie pe care le colectam si scopul colectarii acestora:

Informatiile pe care le colectam despre dvs. atunci cand accesati site-ul www.conjus.ro sunt de doua tipuri:

  1. Informatii pe care dvs. ni le furnizati in mod voluntar (nume, nr. de telefon, adresa de e-mail). Aceste informatii ne sunt necesare pentru a va putea contacta, pentru a va putea transmite oferte de pret, pentru a va putea oferii consiliere in alegerea celor mai potrivite solutii care sa corespunda nevoilor dvs.

  2. Informatii pe care le colectam automat utilizand cookie-uri ( adresa de IP, sistemul de operare, alte informatii despre modul in care dvs. interactionati cu site-ul) . Aceste informatii le utilizam pentru realizarea de campanii de marketing, dar asta numai in masura in care dvs. v-ati dat in prealabil, consimtamantul in acest sens.

Durata stocarii datelor:

Datele personale pe care ni le furnizati vor fi stocate pe toata durata desfasurarii interactiunii dintre CONJUST si dvs. , respectiv pe toata durata desfasurarii relatiilor comerciale/contractuale intre CONJUST si dvs. dar nu mai mult de 10 ani de la ultima interactiune a dvs. cu noi sau cu site-ul www.conjust.ro, conform normelor legale in vigoare.

Va rugam sa retineti faptul ca aveti oricand dreptul de a solicita stergerea, rectificarea sau actualizarea informatiilor dvs. din/in baza noastra de date. Orice solicitare in acest sens va rugam sa o transmiteti la adresa de e-mail office@conjust.ro.

Cui ii putem furniza informatiile dvs:

Va asiguram de faptul ca datele dvs. personale pe care ni le furnizati nu vor fi transmise sub nicio forma catre terti, exceptie facand urmatoarele situatii:

  • putem transmite informatiile dvs. personale unor organe abilitate cum ar fii instantele judecatoresti, parchetele sau alte autoritati publice, pentru a ne conforma legii;

  • putem transmite informatiile dvs. personale unor furnizori de servicii de transport, montaj etc. pentru a putea duce la bun sfarsit intelegerea contractuala pe care o avem parafata cu dvs. Dezvaluirea informatiilor dvs. personale catre furnizorii mai sus amintiti nu se va efectua fara acordul expres al dvs.

Prezenta „Politica de confidentialitate” se supune „Termenilor si conditiilor de utilizare” a site-ului www.conjust.ro.