Construim responsabil – acesta este motto-ul nostru in jurul caruia se invart toate actiunile noastre.

CONJUST a fost creata ca o afacere de familie a carui punct de plecare l-a reprezentat viziunea bine definita a administratorului organizatiei noastre, viziune care ingloba in ea , mai presus de orice:

  • pasiunea pentru prelucrarea otelului
  • placerea de a se afla in serviciul comunitatii contribuind la dezvoltarea acestuia prin oferirea unor servicii in care el credea, care il defineau, si pe care le realiza cu maiestrie – structurile metalice.

Pe parcursul istoriei noastre, ca si actor pe piata confectiilor metalice, familia CONJUST a ales sa-si ghideze afacerea intotdeauna conform viziunii sale originare, indiferent de dificultatile aparute de-a lungul istoriei sale de pana acum. Si asta pentru ca noi credem ca, intr-un mediu economic turbulent, vorbind despre afaceri, doar cele de mare viziune reusesc sa se mentina pe piata, sa progreseze si sa atinga exclenta in domeniul in care activeaza .

Misiunea CONJUST are ca scop transformarea viziunii originare in realitate.

- Clientul se afla in centrul tuturor actiunilor noastre. Si fiinda suntem constienti de faptul ca multumirea clientilor nostrii de azi reprezinta piatra de temelie a profiturilor noastre viitoare , incercam intotdeauna sa dezvoltam o comunicare eficienta cu acestia.

- In activitatea noastra, nu ne bazam pe servicii standardizate ci suntem orientati spre servicii personalizate in deplin acor cu dorintele si necesitatile clientului, oferta noastra fiind una cu un inalt grad de adaptabilitate

- Avem in vedere procesul de inovare permanenta pe toate sectoarele activitatii organizatiei noastre.

- Ne concentram pe stabilirea de relatii durabile cu partenerii nostrii. Este cunoscut faptul ca pe masura ce o organizatie se dezvolta , aceasta tinde sa acorde o mai mare atentie proceselor, chestiunilor obiective, generatoare de venituri. Noi ne propunem ca indiferent de parcursul nostru viitor, sa conservam abordarea personala, subiectiva si totodata atentia acordata stabilirii de relatii durabile cu partenerii nostrii. Asta fiindca intotdeauna noi incercam sa gasim esenta lucrurilor si abia apoi forma lor.

- Promovam responsabilitatea in toate activitatile organizatiei noastre.

- Noi, managementul CONJUST incercam intotdeauna sa trezim si sa dirijam forta interioara a fiecarui membru al organizatiei noastre, pentru a putea atinge in conditii optime obiectivele stabilite. Incurajam si sustinem oamenii de valoare pe care ii coptam in echipa noastra, lucrand in permanenta la dezvoltarea abilitatilor personale ale fiecaruia dintre acestia.