Bine ati venit pe site-ul www.conjust.ro !

Vizitarea acestui site de catre dvs. se supune „Termenilor si conditiilor de utilizare” si reprezinta acceptul dvs. explicit de a utiliza site-ul conform conditiilor stipulate in aceasta sectiune.

Termenii si conditiile de utilizare prezentate in cele ce urmeaza sunt valabile si se aplica pentru site-ul www.conjust.ro, site pentru care S.C. CONJUST S.R.L are calitatea de administrator/proprietar.

In calitate de administrator/proprietar al site-ului www.conjust.ro, S.C. CONJUST S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba/modifica/actualiza in orice moment continutul acestuia, inclusiv continutul „Termenilor si conditiilor de utilizare”, „Politicii de confidentialitate”, „Politicii de cookie-uri”, fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati!

Drepturi de autor:

Site-ul www.conjust .ro este administrat de S.C. CONJUST S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul social in judetul Prahova, municipiul Ploiesti, strada Gheorghe Titeica nr. 1A, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/2200/1991, avand CUI RO1351697, denumita in continuare CONJUST.

Intregul continut al site-ului www.conjust.ro , respectiv grafica, texte, imagini, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi si programe sunt proprietatea CONJUST si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Reproducerea integrala sau partiala a continutului site-ului www.conjust.ro, copierea, stocarea , utilizarea oricarui element component al site-ului fara acordul scris al CONJUST, este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind drepturile de autor.

Conditii de utilizare. Garantii.

Acesarea www.conjust.ro se face exclusiv prin vointa dvs. a vizitatorilor/utilizatorilor.

Prezentul site, www.conjust.ro este furnizat ca atare fara existenta unei declaratii de garantie. CONJUST nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile transmise de la www.conjust.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu carater potential daunator. Drept urmare nu garantam ca utilizarea acestui site va fii neintrerupta sau fara erori. CONJUST nu va fi facut responsabil pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au dus la intreruperea sa.

Erorile sau omisiunile care pot intervenii in prezentarea oricaror informatii disponibile pe site exonereaza CONJUST de orice raspundere. Vizitatorii/utilizatorii accepta si inteleg faptul ca informatiile publicate pe site corespund realitatii momentului la care acestea au fost publicate pe site. In acest sens, CONJUST isi rezerva dreptul de a modifica oricand si de cate ori este necesar, informatiile aparute pe www.conjust.ro , fara a fii necesara o notificarea prealabila, in functie de schimbarile care au loc cu privire la produsele si serviciile oferite.

Site-urile externe care contin link-uri catre www.conjust.ro nu intra sub incidenta responsabilitatii CONJUST. Deasemenea accesarea oricarui site extern urmand un link ce se regaseste pe www.conjust.ro se va realiza exclusiv pe raspunderea dvs. a vizitatorilor/utilizatorilor.

Legislatie

„Termenii si conditiile de utilizare „ a site-ului www.conjust.ro , respectiv „Politica de confidentialitate” si „Politica de cookie-uri” ( pe care va invitam sa le studiati) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o solutionare amiabila a reclamatiilor, in termen de 30 de zile lucratoare de la depunerea reclamatiei la sediul CONJUST din PH, Ploiesti, str. Gheorghe Titeica nr. 1 A. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere in termenulprecizat anterior, conflictul va fii solutionat de instanta judecatoreasca depe raza localitatii in care isi are sediul CONJUST.